Rutes Artesanes de Catalunya
Multisectorial

Catalunya presenta una àmplia varietat de sòls i climes, a més de les múltiples aportacions culturals fetes al llarg dels segles, de la tradició i l'esperit innovador dels seus artesans i artesanes, motius pels quals gaudeix arreu del territori de manifestacions artesanes de gran rellevància i representativitat.  

Us proposem descobrir el patrimoni i la riquesa artesanal catalana a través de nou rutes que cobreixen les zones geogràfiques de l’Alt Pirineu i Aran; Barcelona Ciutat; Catalunya Central; Comarques de Barcelona; Comarques de Girona; Comarques de Lleida; Comarques de Tarragona, Penedès i Terres de l’Ebre.

Museus amb exposicions, visites guiades i activitats per a totes les edats. Centres d’interpretació on coneixereu les interioritats dels oficis artesans; tallers on podreu gaudir de l’experiència de produir la vostra pròpia peça o senzillament on podreu veure com treballen la matèria i la tècnica els nostres artesans i artesanes.

Nou rutes que us portaran a gaudir de l’artesania, i també del paisatge i la natura de Catalunya, de la gastronomia de cada zona i d’activitats lúdiques i esportives pròpies de cada territori.

Nou recorreguts per fer en família, en parella o de manera individual, de manera completa o per etapes.

Fotos