Presentació Rutes Artesanes-Comarques de Barcelona
Otros

Aquesta ruta descobreix la riquesa i la bellesa artesanal de les comarques de Barcelona: els estampats de Premià, les puntes de coixí d’Arenys, l’artesania tèxtil de Terrassa, la ceràmica d'Esparreguera, les rajoles d'Esplugues i els càntirs d'Argentona. La ruta proposa visitar el Museu de l'Estampació de Premià de Mar, les escultures de l'icònic cementiri de Sinera i el Museu Marés de la Punta d’Arenys de Mar. A més, inclou la visita al Museu Tèxtil de Terrassa, contemplar les rajoles al Museu d’Esplugues a Can Tinturé i la Rajoleta, o la visita al Museu del Càntir d’Argentona.

Resseguireu les formes més espectaculars i us enlluernareu amb els colors més brillants de les comarques de Barcelona. Prepareu-vos per un bany d’alegria i vitalitat, amb teles estampades, blondes i brodats, ceràmiques de tons vius, terrisses, rajoles decorades i formes geomètriques al·lucinants.  

 

Esta ruta descubre la riqueza y la belleza artesanal de las comarcas de Barcelona: los estampados de Premià, las encaje de bolillos de Arenys, la artesanía textil de Terrassa, la cerámica de Esparreguera, las baldosas de Esplugues y los botijos de Argentona. La ruta propone visitar el Museo de la Estampación de Premià de Mar, las esculturas del icónico cementerio de Sinera y el Museo Marés de la Punta de Arenys de Mar. Además, incluye la visita al Museo Textil de Terrassa, contemplar las baldosas en el Museo de Esplugues en Can Tinturé y La Rajoleta, o la visita al Museo del Cántaro de Argentona. Seguirá las formas más espectaculares y se deslumbrará con los colores más brillantes de las comarcas de Barcelona. Prepárese para un baño de alegría y vitalidad, con telas estampadas, blondas y bordados, cerámicas de tonos vivos, alfarerías, baldosas decoradas y formas geométricas alucinantes.

Fotos