Exposició Art Toy
Otros

Exposició que es pot veure al Centre d'Artesania de Catalunya fins al proper 23 d'abril. S'hi exposen més de 100 peces de diferents artistes i dissenyadors.

Els art toys neixen de la fusió entre una joguina tradicional i l'art contemporani. Són dissenyats per artistes independents i es fabriquen en quantitats limitades utilitzant vinil, resina, ceràmica, fusta o metall, entre d'altres materials poc freqüents en joguines convencionals.

Els art toys han estat dissenyats per ser exhibits i admirats, no per jugar-hi. El seu procés de creació, ja sigui de manera tradicional o amb tecnologia 3D, sempre és artesanal gràcies a la intervenció de la mà de l'artista. Cada peça té un estil artístic únic que es pot basar en personatges de la cultura popular, en dissenys originals amb un discurs particular en referències a obres d'art existents.

La qualitat i exclusivitat de què gaudeixen fan dels art toys objectes altament valorats per col·leccionistes de tot el món. En definitiva, són un passatemps interessant i gratificant per als que gaudeixen de col·leccionar i exhibir objectes únics i irrepetibles com aquests.

 

Exposición que se puede ver en el Centro de Artesania de CAtalunya hasta el próximo 23 de Abril. En ella se exponen más de 100 piezas de diferentes artistas y diseñadores.
Los art toys nacen de la fusión entre un juguete tradicional y el arte contemporáneo. Son diseñados por artistas independientes y se fabrican en cantidades limitadas utilizando vinilo, resina, cerámica, madera o metal, entre otros materiales poco frecuentes en juguetes convencionales. 

Los art toys han sido diseñados para ser exhibidos y admirados, no para jugar con ellos. Su proceso de creación, ya sea de manera tradicional o con tecnología 3D, es siempre artesanal gracias a la intervención de la mano del artista. Cada pieza tiene un estilo artístico único que puede basarse en personajes de la cultura popular, en diseños originales con un discurso particular o en referencias a obras de arte existentes.  

La calidad y exclusividad de la que gozan hacen de los art toys objetos altamente valorados por coleccionistas de todo el mundo. En definitiva, son un pasatiempo interesante y gratificante para quienes disfrutan de coleccionar y exhibir objetos únicos e irrepetibles como estos. 

Fotos
Documentos adjuntos